Ένα ιστορικόbrand, η Καλογήρου εύχεται Χρόνια Πολλά στη ΒΗΜΑDonnaγια τα δέκατα γενέθλιά της και χαρίζει σε δύο τυχερές από ένα ζευγάρι της συλλογής ΚαλογήρουPrivate Label. Η συλλογή ΚαλογήρουPrivate Labelπου έχουν αγαπήσει γενιές Ελληνίδων εξακολουθεί να παράγεται στην Ελλάδα διαθέτοντας κλασσικά αλλά καιfashionσχέδια και μάλιστα, σε τιμές 2004.

Χρειάζεται απλώς να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Οροι συμμετοχής

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, της εταιρείας Φ&Κ ΛΕΜΟΝΗΣ ΑΕΒΕ , καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί από τις 29/5 έως τις 8/6/2012. H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με πλήρη & έγκυρα στοιχεία. Η ανάδειξη των 2 νικητών θα γίνει στις 8/6 στα γραφεία του Δ.Ο.Λ.., επί της Λ. Μιχαλακοπούλου 80, Αθήνα, τηλ. επικοινωνίας 2113659734, ο οποίος έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί).

Τα δώρα των διαγωνισµών είναι προσωπικά και αμεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα. Σε περίπτωση εξάντλησης αποθεμάτων η νικήτρια θα αποζημιώνεται με ζευγάρι ίσης αξίας της επιλογής της από τη συλλογή Kαλογήρου Private Label. Οι νικητές θα αναρτηθούν στο site www.vimadonna.gr από τις 8/6 & θα ειδοποιηθούν μέσω email από το περιοδικό Vimadonna για τις λεπτομέρειες. Η εταιρεία Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισµό για σπουδαίο λόγο. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.