Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, υπέγραψε σε νέα ομάδα. Όχι, ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν εγκαταλείπει, προς το παρόν, την Ισπανία αλλά στρέφει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες προς τον κόσμο του on-line streaming προγραμμάτων μυθοπλασίας.

Ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής λοιπόν, ξεκίνησε να συνεργάζεται με το νέο στούντιο του Πολ Λι «Wiip», προκειμένου να παράγει σειρά, η οποία θα προβληθεί στο Facebook Watch, την νέα υπηρεσία on demand βίντεο της διάσημης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Η σειρά θα έχει πρωταγωνίστριες αρκετά κορίτσια που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και παίζουν στις ομάδες του σχολείου τους στη Νέα Υόρκη. Ο φακός θα αποτυπώνει την προσπάθειά τους να επιτύχουν τους στόχους σας μέσα από την ομαδική δουλειά και τη φιλία, εμπνέοντος έτσι τις τοπικές κοινότητες να ξεπεράσουν τις εθνογραφικές, κοινωνικές και φυλετικές διαφορές τους. Ο απώτερος σκοπός των προγραμμάτων αυτών θα είναι να οδηγήσουν σε μια καλύτερη κατανόηση του ξένου που ενυπάρχει στις διαφορετικές κοινότητες της πόλης ενώ παράλληλα να αναδείξει τις προσωπικές μάχες αλλά και τους θριάμβους που πετυχαίνουν οι έφηβες αθλήτριες.

«Η ιστορία της ζωής μου έχει πολλές ομοιότητες με τα πάνω και τα κάτω αυτών των κοριτσιών που παίζουν στην ομάδα ποδοσφαίρου και θα εμφανιστούν στη σειρά», αναφέρει ο Ρονάλντο. «Ενώ η σειρά έχει ως φόντο το ποδόσφαιρο, πηγαίνει πολύ βαθύτερα από αυτό το όμορφο παιχνίδι. Έχει να κάνει με τις αξίες, τις αλλαγές, τις φιλίες, τις δυσκολίες, τη σκληρή δουλειά, την αλληλεγγύη, την ένταση και την αρμονία. Με μια λέξη, την ίδια τη ζωή», επισημαίνει ο ποδοσφαιριστής.

Η Λιζ Γκαρθία και ο Τζος Χάρτο, δημιουργοί της σειράς «Memphis Beat» του ΤΝΤ, θα είναι οι παραγωγοί της σειράς του Κριστιάνο ενώ το «Wiip» θα τους βοηθήσει στην διανομή.

«Είναι μια σημαντική σειρά με παγκόσμια απήχηση, που εξελίσσεται παράλληλα με το πιο διάσημο άθλημα του κόσμου και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, Κριστιάνο Ρονάλντο και καταπληκτικούς δημιουργούς όπως η Λιζ και ο Τζος», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο Λι.

Αυτή η αθλητική σειρά είναι η δεύτερη συνεργασία του «Wiip» με το Facebook Watch, το οποίο αυτήν την περίοδο επιμελείται και τη σειρά «Queen America» με πρωταγωνίστρια την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.