Η Κάρολιν Βοζνιάκι είναι αυτή τη στιγμή το Nο 1 του γυναικείου τένις στον κόσμο, ωστόσο δεν αρκείται μόνο σε αυτό… Η 27χρονη Δανέζα πρωταθλήτρια και κάτοχος του τελευταίου Grand Slam της Μελβούρνης, ονειρεύεται να διαπρέψει και στο τρίαθλο.

«Δεν ξέρω πόσο καλή θα είμαι, όμως ξέρω ότι θα ήθελα να ασχοληθώ με το τρίαθλο, όταν σταματήσω να παίζω τένις και έτσι να διατηρηθώ σε καλή φόρμα», δήλωσε μεταξύ άλλων και θύμισε σε όλους πως είχε ασχοληθεί και με τον Μαραθώνιο, όταν έτρεξε το 2014 στη Νέα Υόρκη και μάλιστα είχε τερματίσει σε 3 ώρες και 26 λεπτά, δηλαδή με έναν εξαιρετικό χρόνο για κάποιον που δεν είναι Μαραθωνοδρόμος.

Το τρίαθλο περιλαμβάνει τρέξιμο, κολύμβηση και ποδήλατο, που σημαίνει ότι η Βοζνιάκι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα καλή και στα τρία, για να θέλει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο άθλημα, ωστόσο η ίδια αποκάλυψε πως είναι ακόμη πολύ καλή στο σκι και στη χιονοσανίδα, ενώ μικρότερη έκανε και άλματα. Τόνισε, όμως πως αν μετείχε τώρα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, θα ήταν μόνο στο κέρλινγκ!