Μολονότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και την νέα χρονιά, ο Κρις Σίνγκλετον έχει μπεί στο «μεταγραφικό στόχαστρο» αρκετών ομάδων της Ευρώπης.

Εκτός, μάλιστα, των… σειρήνων από την Ευρώπη, οι «πράσινοι» έχουν στο μυαλό τους και τον κίνδυνο της αποχώρησης του παίκτη για το ΝΒΑ, αφού στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος που προβλέπει πως, αν βρει ομάδα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού μέχρι τις 20 Ιουλίου, μπορεί να φύγει πληρώνοντας μπάι άουτ ύψους 100 χιλιάδων δολαρίων.

Στο «τριφύλλι», όμως, φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Σίνγκλετον, ίσως τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας την περασμένη σεζόν, και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, του πρότεινε νέο συμβόλαιο για ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2019 με συνολικές απολαβές περίπου 3.3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επιπλέον, στο συμβόλαιο θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 2 εκατομμύριων δολαρίων, μετά το τέλος της πρώτης χρονιάς, με το 25% από αυτά να πηγαίνουν στον λογαριασμό του παίκτη.