Μετά τον Κάιλ Χάινς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της και με τον Αντρέα Βοροντσέβιτς.

Συγκεκριμένα ο 29χρονος φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2020 και αν το εξαντλήσει θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Αντρέι Λοπατόφ, που αγωνίστηκε στην «ομάδα του στρατού» για 14 σερί σεζόν. Ο Βοροντσέβιτς είναι δεύτερος σε συμμετοχές στην ΤΣΣΚΑ (555), 5ος σε πόντους (3522), και δεύτερος σε ριμπάουντ (2071).

Ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, δήλωσε σχετικά: «Ο Βοροντσέβιτς είναι ένας μοντέρνος πάουερ φόργουορντ που είναι σημαντικός για μας. Παίζει στην ΤΣΣΚΑ τα τελευταία 11 χρόνια και γνωρίζει πως λειτουργεί ο σύλλογος.

Ο Αντρέι είναι σε καλή ηλικία για αθλητή και πιστεύουμε πως έχει τα καλύτερα μπασκετικά χρόνια μπροστά του. Του εύχομαι να παραμείνει υγιής και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί».

Απο την πλευρά του ο Ρώσος διεθνής είπε: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα στο σύλλογο. Παίζω εδώ τα τελευταία 11 χρόνια, η ΤΣΣΚΑ είναι το σπίτι μου. Είναι τιμή μου να είμαι ένας «στρατιώτης». Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο, την διοίκηση και τον ιδιοκτήτη της ομάδας που πιστεύουν σε μένα. Η ιστορία μας συνεχίζεται και είμαι σίγουρος πως έχουμε πολύ μεγάλες νίκες μπροστά μας».