Στη σύλληψη 56 αλλοδαπών στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ με την κατηγορία της πλαστογραφίας πιστοποιητικών με σκοπό να αναχωρήσουν για τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελβετία, το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τσεχία, την Ουγγαρία και την Ολλανδία.

Πρόκειται για 43 άνδρες και 11 γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 63 ετών, καθώς και δύο ανήλικους, οι οποίοι από τις 16-7-2018 έως και τις 22-7-2018 επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Βελγίου, Βουλγαρίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Ολλανδίας, Αιθιοπίας, Ουγγαρίας, Κορέας, Ιαπωνίας, Τσεχίας, Εσθονίας, Λετονίας και Μπαγκλαντές, προκειμένου να φύγουν από τη χώρα. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ιεράπετρα

Εν τω μεταξύ, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, ηλικίας 23, 25 και 32 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις που αφορούν ναρκωτικά. Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που επέβαιναν εντόπισαν 11 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και έναν μεταλλικό τρίφτη.