Στον «αέρα» τινάζεται η έρευνα για το ΚΕΕΛΠΝΟ,τουλάχιστον στην πτυχή που αφορούσε την πρόσληψη 23 υπαλλήλων επί Αδωνη Γεωργιάδη και η οποία ήταν ώριμη για άσκηση ποινικών διώξεων.

Σύφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας » Τα Νέα» ο βασικός μάρτυρας πάνω στον οποίο στηρίχθηκε κατά κύριο λόγο το πόρισμα της γενικής επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου, τη Μεγάλη Πέμπτη (5 Απριλίου), με ένορκη κατάθεση στη συμβολαιογράφο Ε.Μ., αναίρεσε την αρχική του κατάθεση, καταγγέλλοντας ότι ήταν προϊόν πίεσης και εκφοβισμού από τις δύο ειδικές επιθεωρήτριες «στο γραφείο του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης!

«Θα μας πεις τώρα ένα «ναι» ή ένα «όχι» χωρίς πολλά πολλά», δήλωσε ο Σταμάτης Παρίσσης, υπεύθυνος του γραφείου πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του ΚΕΕΛΠΝΟ, ότι του έλεγαν πιεστικά οι δύο επιθεωρήτριες.

Τι ήταν αυτό που προσπαθούσαν με τόσο ζήλο να αποσπάσουν οι επιθεωρήτριες από τον Σταμάτη Παρίσση;
Σύμφωνα με την αφήγησή του, τον Μάρτιο του 2018, οι δύο κυρίες μαζί με έναν εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν στο γραφείο του και ζήτησαν να τους παράσχει άμεση πρόσβαση στα κοινόχρηστα ηλεκτρονικά αρχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης.

Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των «Νέων».