Περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους στην Ελλάδα και περίπου 700 άτομα στο εξωτερικό απασχολούν σήμερα ο όμιλος Goldair και οι συνδεδεμένες με αυτόν επιχειρήσεις. Το 2013 ο όμιλος έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την προστασία και διατήρηση των υφιστάμενων θέσεων εργασίας και τη δημιουργία νέων, παράλληλα με σημαντικές εξελίξεις στον τουριστικό τομέα δραστηριοτήτων, στην επίγεια εξυπηρέτηση αεροδρομίων και στον κλάδο Cargo & Logistics.
Πρόσφατα η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συμμαχίας για θέματα μάρκετινγκ και πωλήσεων, εκπαίδευσης, πληροφορικής και κοινής προμήθειας εξοπλισμού με τη γερμανική εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης Aeroground, θυγατρικής του αεροδρομίου του Μονάχου. Παράλληλα διατηρεί την παρουσία της και στο εξωτερικό, όπως Κύπρο (Λάρνακα, Πάφος), Βουλγαρία (Σόφια και Μπουργκάς), ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης και για τρίτο αεροδρόμιο στη Βουλγαρία, το αεροδρόμιο της Βάρνας.

Στο πελατολόγιο της Goldair Handling Bulgaria προστέθηκε η Travel Service και ο δεύτερος μεγαλύτερος charterer σε όγκο πτήσεων στο αεροδρόμιο του Μπουργκάς. Με τη σημερινή δομή του δικτύου και πελατολογίου, η εταιρεία απασχολεί 1.490 μόνιμους και 790 εποχικούς εργαζόμενους στην Ελλάδα και 620 εργαζόμενους στο εξωτερικό, ενώ το 2013 εξυπηρέτησε 67.000 πτήσεις, δέκα εκατ. επιβάτες και 37.000 τόνους φορτίου.

Μέσα στον Δεκέμβριο η Goldair Handling πρόσθεσε την Olympic Air στο πελατολόγιό της, σε 11 αεροδρόμια της χώρας, ενώ το 2013 αύξησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το μερίδιο αγοράς της με την υπογραφή νέων συμβολαίων με πελάτες, όπως Ellinair, Pullmantur, Siberia/S7, SkyGreece, Sun Express και UTair. Προχώρησε επίσης στηνεπέκταση συμβολαίων συνεργασίας με πελάτες, μεταξύ των οποίων οι, Arkia Israeli Airlines, Corendon Dutsch Airlines, Emirates, SAS, Turkish Airlines, Ural Airlines.
Η Goldair αντιπροσωπεύει περισσότερες από 25 ξένες αεροπορικές εταιρείες για τη μεταφορά επιβατών και εμπορευμάτων, ενώ η Goldair Tourism ενισχύει τη θέση της στην αγορά MICE (Meetings, Incentives, Congresses, Events) σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η Goldair Congress διοργάνωσε ιατρικές ημερίδες και συνέδρια, μεταξύ των οποίων το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας και το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Εταιρείας Γναθοπροσωπικού Καρκίνου. Αντίστοιχα η Goldair Cargo βραβεύθηκε στην κατηγορία Αναπτυσσόμενης ΜμΕ 2013 που απονεμήθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Ανανεώσιμες πηγές
Στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η Goldeco με το φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 1 MW στον Ασπρόπυργο, το οποίο κατασκεύασε και λειτουργεί τα τελευταία δύο χρόνια, έχει παράξει 2.826.391 kwh αποσοβώντας 2.363 τόνους CO2 από την ατμόσφαιρα. Στα πλάνα της εταιρίας είναι η κατασκευή ενός υδροηλεκτρικού έργου στις Σέρρες ισχύος 2 MW, καθώς και μια μονάδα βιοαερίου στον νόμο Τρικάλων ισχύος 1,5 ΜW, με στόχο η ετήσια παράγωγη ενέργειας να ενισχυθεί από 1.414 195,55 kwh/έτος σε 22.414.000 kwh/έτος.